Hadim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0 332 418 13 01
WEB https://hadimmtal.meb.k12.tr
Adres : Taşpınar Mahallesi 103028 sok. No 3 42830 Hadim / KONYA
VİZYON : Hedefimiz okulumuzun her alanda kalitesini arttırarak öğrencilerin öncelikli tercih ettiği,işletmelerin personel ihtiyacını karşılayan hem ulusal hemde uluslararası alanda örnek olan bir kurum olmasıdır. Öğrencilerimizin; iletişimi güçlü, sportif, sosyal, kültürel, sanatsal alanlarda başarılı öğrenciler olarak yetişmesini sağlamaktır.
MİSYON : Coğrafi olarak yakın çevremizde okulumuz türünde okul bulunmadığından kırsal kesimdeki genç nüfusa yeni beceri ve iş imkanı kazandırmak amacıyla elektrik elektronik, bilgisayar, makine bölümündeki öğrencileri teknik eleman olarak hayata hazırlamak okulumuzun misyonudur.
BAŞARILAR : 2008-2009 Eğitim Öğretim yılında düzenlenen Konya okullar arası Proje Tabanlı Proje Yarışması il ikinciliği.

Öğretim Şekli :Örgün Eğitim(Tam Gün)
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Konya İl merkezine özel şahıs minibüsleri karşılıklı seferler düzenlemektedirler.
Yerleşim Yeri : İlçemiz 1530 rakımda kurulmuş olup, 926 km² yüz ölçümüne sahiptir. Konya’ya uzaklığı 128 km’ dir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Konya İl Merkezine 128 km okulumuz ilçe merkezindi.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :